Télen leállunk, hiszen úgysincs klímaszerelés!

Gondolta ezt ügyfelünk, Attila, akinek a klímaberendezések értékesítésével, beszerelésével és szervizelésével foglalkozó vállalkozását támogatjuk marketinggel.

A beérkező ajánlatok 80%-a marketing eredménye

Attilával, és a Hideget-Meleget Olcsón csapatával 2021. júniusa óta dolgozunk együtt, közös munkánk elején a cél a webáruházban (Shoprenter) lévő klímák és hőszivattyúk értékesítése volt. Az első konzultációnkat követően egy Facebook ads setuppal és Facebook shopping hirdetéssel kezdtünk.

Mivel a termékek hirdetése nem hozta el a várt eredményeket, már az első 2 hét elteltével új javaslattal álltunk elő. Attiláék nem csak értékesítik a klímaberendezéseket, de azoknak beszerelésével és szervizelésével is foglalkoznak, ezért úgy döntöttünk, hogy inkább a telepítésre fektetjük a hangsúlyt, amelyhez a klímákat upsell keretében értékesítettük.

Harköv Bt.

Ügyfelünk

Ajánlatkérések

Fő eredmény mutató

Fizetett hirdetések

Fő marketing tevékenység

2021-07-01

Együttműködés kezdete

A Facebook lead (érdeklődő) szerző kampányát használva sikerült folyamatos megrendeléseket generálnunk, és a téli időszakban is folytattuk a kampányokat. A hidegebb hónapokban a megbízások száma általában lecsökken, és csak a tavaszi időszakban lendül fel újra. A HMO esetében azonban a folyamatosan futtatott kampányoknak köszönhetően az érdeklődők száma nem csökkent a hideg évszak ellenére sem, így Attila a holt szezonban nem csak, hogy munkához jutott, de további nyereséget tudott termelni.

Szeretünk rendszerben gondolkozni, és több marketing eszköz használatával építeni egy marketing gépezetet, ezért 2022. év elején úgy döntöttünk, hogy ideje bővíteni a palettát és kiaknázni a Google hirdetések adta lehetőségeket is.

Külön landing oldalt készítettünk, amely a vásárlót eligazítja a klímaszerelés állomásairól, valamint lehetőséget ad a látogatónak egy rövid kérdőívet kitöltve árajánlatot is kérni. A HMO marketingjének további erősítésére e-mail listát kezdtünk el építeni a Mailchimp rendszerében. A Mailchimpnek köszönhetően a hírlevelek és ajánlatok küldésével újra és újra kapcsolatba léphetünk a korábbi ügyfelek csoportjával, ezáltal további szolgáltatásokra és termékekre hívjuk fel figyelmüket.

Elkezdtünk tartalomkészítéssel is foglalkozni, a klímaberendezések, és azok használatához kapcsolódó blogcikkek formájában. A lakossági felhasználású hűtő-fűtő rendszerekkel kapcsolatos tartalmak az organikus forgalmat hivatottak erősíteni.

Matek

400%-os megtérülésen a marketingbe fektetett pénz

Összességében az eddigi több mint egy éves közös munka során, a Facebook és a Google hirdetéseinek használatával több mint 1000 érdeklődőt hoztunk Attila vállalkozásának, de ezek mellett természetesen más organikus és egyéb csatornákról is érkeznek megkeresések. A Google hirdetések április végi elindítása 60%-os konverziós arányt eredményezett a HMO-nak. Minden marketingre költött 1.000 Ft, 3.000 Ft profitot termel Attila cégének. Jelen pillanatban is annyi megkeresés érkezik hozzájuk, hogy szinte alig győzik teljesíteni őket.

A Full Funnel Marketing csapata profi szakemberekből áll, kiváló munkát végeznek. A jelenlegi ügyfélköröm 80%-a az FFM munkájának köszönhető, újabb és újabb ötleteiknek hála cégünk gyorsan fejlődik.
Szabó Attila
Ügyvezető - Harköv Bt.
Tetszik ez az eredmény?

Keress meg minket egy beszélgetés erejéig, és derítsük ki, hogy tudnánk-e együtt dolgozni!

Előre sosem lehet megmondani, hogy tudunk-e majd együtt dolgozni a későbbiekben, hogy sikerül-e megállapodnunk, hogy milyen módon nyújthatunk segítséget neked. Afelől viszont biztosíthatunk, hogyha tudunk segíteni, akkor mindent elkövetünk azért, hogy a te vállalkozásodnál elért eredmények is kimagaslóak legyenek.